Kırıkkale’de ittifak birlikteliği

Kırıkkale’de ittifak birlikteliği

AK Parti Milletvekili Ramazan Can ile birlikte AK Parti teşkilatı, siyasi alanda birlikteliğin sağlandığı Cumhur İttifakı ortağı MHP heyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

A+ A-

AK Parti Milletvekili Ramazan Can ile birlikte AK Parti teşkilatı, siyasi alanda birlikteliğin sağlandığı Cumhur İttifakı ortağı MHP heyetine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kırıkkale’nin sorun ve talepleri görüşüldü.


AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve parti teşkilatı, Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, parti teşkilatıyla bir araya geldiler. Ziyarette hem önümüzdeki dönem yapılacak olan seçimler hem de Kırıkkale’nin sorun ve talepleri masaya yatırıldı.

 
Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı Saygılı, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP İl Başkanlığını, Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Başkanımız Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara, Kadın Kolları Başkanımız Özden Temoçin, Gençlik Kolları Başkanımız Tuğrul Resul Sofuoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan MHP İl Başkanı Murat Abalı, Milletvekilimiz Halil Öztürk'e ve partili hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.



Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur